|
|
| Author | Message |
|---|
Prle Pritajeni tigar

Number of posts: 4201 Age: 27 Localisation: Srbija kuca na promaji... Registration date: 2007-05-08
 | Subject: Kaffe "Kod Prleta" Tue May 08 2007, 14:01 | |
| Naravno, moramo da imamo i mesto za trac partiju i soljicu kafe  Uzivajte u prijatnom ambijentu uz muziku koju sami birate  |
|
 | |
Anonymou Guest
 | Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Wed May 09 2007, 22:14 | |
| Sta ima da se popije ovde, da nazdravimo ?  |
|
 | |
Prle Pritajeni tigar

Number of posts: 4201 Age: 27 Localisation: Srbija kuca na promaji... Registration date: 2007-05-08
 | Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Wed May 09 2007, 22:16 | |
| Biraj sta ti srce iste, veceras ja castim  _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|
|
 | |
Anonymou Guest
 | Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Wed May 09 2007, 22:16 | |
| Daj mi jedan bayli, ako ima...:cheers: |
|
 | |
Prle Pritajeni tigar

| Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Wed May 09 2007, 22:21 | |
| Pazi jos pitas?! Pa ja za tebe specijalno obezbedio   Nock yourself out  _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|
|
 | |
Prle Pritajeni tigar

| Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Wed May 09 2007, 22:31 | |
| Evo za potpisanog i espreso i nes pa biraj   _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|
|
 | |
potpisan Zivim Ovde

Number of posts: 3182 Age: 36 Registration date: 2007-05-09
 | Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Wed May 09 2007, 22:32 | |
| cuj, ja veceras hocu samo toplu cokoladu, al u bokalu |
|
 | |
Prle Pritajeni tigar

| Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Wed May 09 2007, 22:34 | |
| hm ajde topla cokolada al u bokalu? Daj mi malo vremena  _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|
|
 | |
Anonymou Guest
 | Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Wed May 09 2007, 22:36 | |
| |
|
 | |
Prle Pritajeni tigar

| Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Wed May 09 2007, 22:38 | |
| Evo za potpisanog, nije bas bokal ali lici   _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|
|
 | |
Anonymou Guest
 | Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Wed May 09 2007, 22:41 | |
| Daj meni bocu, da se napijem veceras....hahaha....:cheers:  |
|
 | |
Prle Pritajeni tigar

| Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Thu May 10 2007, 19:09 | |
| Andjele sta pijes?  _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|
|
 | |
Anonymou Guest
 | Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Fri May 11 2007, 00:01 | |
| Ako mene pitas, daj sta ima....  |
|
 | |
Prle Pritajeni tigar

| Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Fri May 11 2007, 00:08 | |
| Ne pitam tebe ali cu ipak da ti dam.... mislim pice   _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|
|
 | |
Anonymou Guest
 | Subject: Re: Kaffe "Kod Prleta" Fri May 11 2007, 00:16 | |
| Hvala...ljubazni ste....i bas prija....  |
|
 | |
|