| | Morate odrediti naslov kada postavljate novu temu | |
|
| Author | Message |
|---|
Prle Pritajeni tigar

Number of posts: 4201 Age: 27 Localisation: Srbija kuca na promaji... Registration date: 2007-05-08
 | Subject: Morate odrediti naslov kada postavljate novu temu Tue Jun 26 2007, 23:59 | |
| E ovde ni sam ne znam sta da pisemo al naci ce se vec nesto _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|
|
 | |
*aNgeL_EyEs* sojka tica

Number of posts: 4251 Age: 25 Localisation: Moj Beograd :) Registration date: 2007-05-10
 | Subject: Re: Morate odrediti naslov kada postavljate novu temu Thu Jun 28 2007, 13:31 | |
| drugari , ako ste tako pametni , jebo vas vrag , dodjte i popravite mi ovu moju krntiju  no , hvala Bogu , sad sam zaskochila mamin , pa mogu malo da vas gnjavim , jupi jeeeeeeej _________________ Life is a bitch , but I'm a bigger one!  |
|
 | |
Admin_fucker Smrdibuba

Number of posts: 905 Age: 31 Localisation: cirkus Registration date: 2007-05-30
 | Subject: Re: Morate odrediti naslov kada postavljate novu temu Thu Jun 28 2007, 16:03 | |
| ta tvoja kutija place za novo  ! |
|
 | |
potpisan Zivim Ovde

Number of posts: 3182 Age: 36 Registration date: 2007-05-09
 | Subject: Re: Morate odrediti naslov kada postavljate novu temu Sat Jul 07 2007, 15:53 | |
| kad smo kod hardvera, zamenio sam kuler na procesoru, dobro sam ga nasao, ipak je to amd xp 2000....svi pametni prodavci ce reci da to nema nigde...al se ipak nadje, i to za bednih 400 dinara. kakvu ti to kutiju imas lik ? |
|
 | |
mimili Zivim Ovde

Number of posts: 3810 Age: 28 Registration date: 2007-10-19
 | Subject: Re: Morate odrediti naslov kada postavljate novu temu Sat Oct 20 2007, 13:01 | |
| ljudi, koliko je opasno kada jedem iznad tastature?  |
|
 | |
Prle Pritajeni tigar

Number of posts: 4201 Age: 27 Localisation: Srbija kuca na promaji... Registration date: 2007-05-08
 | Subject: Re: Morate odrediti naslov kada postavljate novu temu Sat Oct 20 2007, 21:28 | |
| mnoooogooooo  _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|
|
 | |
zadovoljavajuc Zivim Ovde

Number of posts: 2072 Registration date: 2008-06-13
 | Subject: Re: Morate odrediti naslov kada postavljate novu temu Wed Oct 29 2008, 15:21 | |
| a jel opasno kad jedem iz tastature?  |
|
 | |
Prle Pritajeni tigar

| Subject: Re: Morate odrediti naslov kada postavljate novu temu Wed Oct 29 2008, 16:57 | |
| to znaci da si mnogo gladan  _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|
|
 | |
| | Morate odrediti naslov kada postavljate novu temu | |
|