|
| |
| Author | Message |
|---|
zadovoljavajuc Zivim Ovde

Number of posts: 2072 Registration date: 2008-06-13
 | Subject: Re: Prle Fri Nov 21 2008, 12:28 | |
| Kod vas je bila suvise ekstremana varijanta sluzenja, jbg.  |
|  | | Prle Pritajeni tigar

Number of posts: 4201 Age: 27 Localisation: Srbija kuca na promaji... Registration date: 2007-05-08
 | Subject: Re: Prle Fri Nov 21 2008, 12:44 | |
| ma sta star, videces kad odem a tamo sve matorci od 30 god _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|
|  | | potpisan Zivim Ovde

Number of posts: 3182 Age: 36 Registration date: 2007-05-09
 | Subject: Re: Prle Fri Nov 21 2008, 21:41 | |
| |

Number of posts: 4201 Age: 27 Localisation: Srbija kuca na promaji... Registration date: 2007-05-08
 | Subject: Re: Prle Sat Nov 22 2008, 17:21 | |
| _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|

| Subject: Re: Prle Fri Dec 05 2008, 23:19 | |
| Samo da vam mahnem svima  Nemam vise net, a i mnogo sam racun napucao za fix pa moram malo da "oladim"  Cuvajte se _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|

| Subject: Re: Prle Wed Feb 25 2009, 22:49 | |
| Dobrivoje Topalovic - Vojsko moja Vojsko moja, vojsko moja ne zovi me sada ostavi me da momkujem jos godinu dana Tesko mi je, tesko mi je ostaviti selo a jos teze, a jos teze moje luce belo Kad bi mogla, kad bi mogla mala sa mnom poci brze bi mi, brze bi mi prolazile noci Seja me je, seja me je cvetom zakitila sa obadve, sa obadve ruke zagrlila Mili brate, mili brate vise brace nemam sada tebe, sada tebe u armiju spremam  _________________ Tija bakcili, svi gi ja potepam, znas kako? Prvo si progutam jednu kocku shicer, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zacoravim, pa kad si ne znaju kude ce, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
|
|  | | |
| | Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |